Publicitat
Publicitat

MÉS farà les seves primàries després de l'estiu

El coordinador general de la formació, Biel Barceló, recorda que la decisió es va prendre el passat mes d'octubre

MÉS ha confirmat avui dematí que la coalició ecosobiranista està preparant el seu propi procés d'eleccions primàries. Ho ha assegurat el coordinador general de la formació, Biel Barceló, després de felicitar la secretària general del PSIB-PSOE per la seva victòria en les primàries del PSIB i l'exbatlessa de Palma Aina Calvo pels resultats obtinguts en aquests comicis interns dels socialistes. 

Biel Barceló ha valorat molt positiviament el procés viscut dins el PSIB-PSOE i ha parlat d'un "procés imparable" que han iniciat els partits d'esquerres. El líder de MÉS ha recordat també que la decisió de fer unes eleccions primàries ja la va prendre la seva coalició en l'assemblea que es va fer el 26 d'octubre de 2013. El procés servirà per escollir els caps de llista i tots els membres de les llistes que es presentaran a les eleccions de 2015.

En aquests moments, MÉS està treballant en un reglament intern per fer aquestes primàries després de l'estiu. Tenen previst aprovar la normativa abans del mes d'agost i poder escollir els components de les llistes definitives i les persones que les encapçalaran passat l'estiu. 

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF