MÉS, El Pi i PSIB s'alternaran a la batlia de Llucmajor

Jaume Tomàs, de MÉS, serà el primer batle llucmajorer per un termini de 16 mesos i després serà succeït per Bernadí Vives, d'El Pi, i tancarà el mandat el socialista Gori Estarelles

MÉS, El Pi i PSIB s'alternaran en la batlia de Llucmajor durant la legislatura que arrenca dissabte que ve en virtut d'un acord per conformar un govern municipal amb els 11 regidors que van obtenir en total en els comicis del 24 de maig passat.

Jaume Tomàs, de MÉS, serà investit batle en el ple constituent per a un període de 16 mesos i el succeirà el regidor d'El Pi Bernardí Vives, qui al seu torn serà reemplaçat en 16 mesos pel socialista Gori Estarelles.

"Tenim el coratge, el suport de les nostres agrupacions i de la gent del poble que ens ho diu cada dia. Ja no som tres partits, ara som un equip de govern", han assenyalat en una nota de premsa PSIB, MÉS i El Pi.

Els socialistes varen aconseguir en les eleccions del passat dia 24 cinc regidors, els ecosobiranistes quatre i els regionalistes dos, la qual cosa els permet conformar una majoria de govern enfront de la qual se situaran a l'oposició el PP, amb vuit edils, Sí Es Pot Llucmajor, amb un representant, i ASI, amb un altre regidor.

Els socis de govern es proposen "engegar un nou Llucmajor més modern, transparent i participatiu" en resposta al "desig de la ciutadania d'un canvi tant de fons com de forma de funcionament municipal".

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF