MÉS per Inca dona suport a la protesta antitaurina d'aquest 12 d'octubre

És el primer espectacle a la ciutat, després de la sentència del TC que rebaixa la Llei de toros balear

Després de revisar la documentació aportada pels promotors de l'ortganització de la cursa de bous prevista per a aquest dissabte, 12 d’octubre, Dia de la hispanitat, a la plaça de Toros d'Inca, el grup MÉS per Inca dona suport a la mobilització contra aquest acte.

La coalició ecosobiranista recorda que serà la primera vegada que s'organitza una espectacle taurí a Inca després de la sentència del Tribunal Constitucional (TC), que va rebaixar la Llei de toros aprovada pel Parlament balear i que prohibia la sang en aquestes corregudes.

El regidor de Benestar Animal de l’Ajuntament d’Inca, Biel Frontera (MÉS), anima la ciutadania a participar en la reivindicació convocada per col·lectius antitaurins "per aconseguir que es deixin de fer corregudes de toros".

Frontera assegura que des de MÉS continuaran "vigilants" per assegurar el compliment íntegre de la llei balear, tant pel que fa a l’aportació de documentació dels organitzadors com per la part sancionadora de l’administració. "Presentarem queixes si detectam deficiències en la documentació o es comet alguna infracció, com la presència de menors o la manca de controls antidopatge", ha sentenciat.