Publicitat
Publicitat

LLUBÍ

L'oposició de Llubí impedeix l'aprovació dels pressuposts

Com que els vots del Partit Popular, que governa en minoria, no foren suficients, els comptes ara estan prorrogats

Tots els grups de l'oposició de Llubí (PSM, PSOE i CxI) votaren contra l'aprovació dels pressupostos per al 2014 que presentà el batle, Joan Ramis (PP), en el ple d'aquest dilluns passat. Com que els vots del Partit Popular, que governa en minoria, no foren suficients, els comptes ara estan prorrogats. Els motius argumentats per l'oposició són que consideren aquest pressupost "immobilista" i "desmotivant", elaborat sense cercar consens amb els altres grups.

El més probable és que l'equip de govern accedeixi a negociar algunes inversions i la reducció de la despesa amb l'oposició, per aconseguir que els comptes es desbloquegin. En aquest sentit, el PSM ha presentat un document d'al·legacions amb deu punts que considera que s'haurien de modificar. Entre d'altres, hi ha la disminució de partida de dietes per als alts càrrecs (32.000 euros), que s'apujà a l'inici de legislatura i que inclou les dietes que perceben els regidors per assistir a plens, comissions informatives i juntes locals. Els nacionalistes també demanen la racionalització de la despesa corrent i l'augment de les inversions.

Els comptes de Llubí per al 2014 sumen poc més d'un milió d'euros i preveuen dues inversions: la reforma de la plaça situada al costat de la carretera i l'asfaltatge d'alguns carrers.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF