Enbreu
Part Forana 17/08/2013

L'oposició d'Inca acusa el PP de privatitzar l'aigua d'amagat

Els grups municipals de PSIB-PSOE, Independents d'Inca i MÉS per Inca denuncien, de fet,el comportament "poc transparent del batle Rafel Torres", ja que segons l'opoció el PP "vol dur a terme aquesta tramitació en el període estival

Ara Balears
1 min
L'oposició d'Inca acusa el PP de privatitzar l'aigua d'amagat

Inca"Urgència inusual"

L'oposició d'Inca s'ha ajuntat per denunciar, de manera conjunta, que l'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca "està tramitant amb una urgència inusual la privatització de l'aigua, mentre posterga el lliurament d'informació demanada per l'oposició a fi de complir la seva funció de control i seguiment d'aquest procés de privatització". Els grups municipals de PSIB-PSOE, Independents d'Inca i MÉS per Inca denuncien, de fet,el comportament "poc transparent del batle Rafel Torres", ja que segons l'opoció el PP "vol dur a terme aquesta tramitació en el període estival i evitar així el debat social sobre la privatització de l'aigua, perquè saben que la majoria dels ciutadans d'Inca no aproven aquesta mesura".

Així mateix, l'oposició denuncià que el batle d'Inca reuní la mesa de contractació per a la privatització del servei d'aigua el divendres dia 9 d'agost. "Es tracta d'un fet atípic, encara més si es té en compte que els funcionaris que formaven part de la mesa de contractació varen haver de suspendre les seves vacances per assistir-hi". A més a més, alerten que aquest fet "anòmal" es tornarà a produir dilluns 19 d'agost, quan la mesa de contractació s'hagi de tornar a reunir per a l'obertura dels sobres amb les ofertes.

stats