Localitzat un abocament de pneumàtics en un espai protegit de Capdepera

L'Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per evitar situacions de risc en el medi natural

Una abocament de pneumàtics en un espai protegit del municipi de Capdepera, un dels pinars de l'Àrea Natural d'Especial Interès (ANEI) de Cala Gat, ha posat en alerta l'ajuntament gabellí, que ha advertit que es tracta d'un atemptat contra el medi ambient que pot tenir greus conseqüències per a la zona boscosa que envolta l'àrea turística i residencial.

L'Ajuntament ha fet de bell nou una crida a la ciutadania, a l'hora de desfer-se dels residus, i recorda que disposa de la deixalleria municipal, al polígon de Capdepera, i d’un servei de recollida gratuït de residus voluminosos i restes de poda. Els pneumàtics són considerats residus perillosos i tenen un circuit específic de recollida i reciclatge.

Per tal d'evitar situacions de perill, el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera demana que s'avisi l'Ajuntament si es localitza algun dipòsit il·legal de residus, per poder retirar-lo al més aviat possible. j¡Ja ha començat l'època d’incendis forestals i hi ha residus potencialment inflamables que poden provocar un desastre natural si s’abandonen al bosc.

EDICIÓ PAPER 23/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF