Llucmajor recapta 3.700 euros per ajudar els refugiats a l'illa de Quios

El municipi va entregar els doblers recaptats durant la setmana solidària 'Mallorca amb Quios' al fons Mallorquí de Solidaritat

El municipi de Llucmajor ha recaptat un total de 3.696,95 euros en les jornades solidàries 'Mallorca amb Quios' que es varen dur a terme entre el 9 i el 15 de maig amb la finalitat d'aconseguir ajuda per als refugiats sirians que són a l'illa grega de Quios fugint de la guerra.

Aquest dilluns passat el Consistori va fer entrega de la recaptació a Joan Verger, president del Fons Mallorquí de Cooperació, entitat encarregada de gestionar l'ajuda als refugiats.

Dins aquestes jornades varen tenir lloc diverses activitats com ara concerts i obres de teatre, el preu de les quals es destinava a donar suport a la gestió de l’acolliment i l’atenció a la població siriana en aquesta illa.

L’entitat que més doblers va aconseguir va ser el CEIP Urbanitzacions (1.132,08€) mitjançant una cursa solidària, seguida del concert 'Recordant Sinatra' a càrrec de la Banda de Música de Llucmajor (679,40€), l’obra de teatre 'Moix per llebre', de Pere Capellà, a càrrec de Set i mig Teatre (589,30€) i el Club Natació Llucmajor, que aportà 520,00€ recaptats mitjançant un concurs de dibuix solidari.

Per part seva, l’agrupació fotogràfica ha aconseguit 390 € fruit de la venda d'imatges fotogràfiques fetes pels seus socis; el concert 'Animals! On partim?', amb la participació de les Corxeres i els Negres dels Amics de la Música 216,17€. Els bars i restaurants col·laboradors varen aportar a les jornades 170€.