Llucmajor obre el seu cicle de fires, que acabarà a mitjan octubre

Demà se celebra la festivitat del patró, Sant Miquel

El pregó de festes a càrrec de Maria Ginard Puigserver obre aquest dijous la 471a edició de les Fires de Llucmajor (Claustre de Sant Bonaventura, a les 21 hores), una vegada s'hagin inaugurat quatre interessants exposicions al mateix claustre. El cicle de fires s'obre demà amb la mostra comercial del patró, Sant Miquel, a la qual seguirà la segona fira, aquest proper diumenge, 1 d'octubre. Llavors, el segon diumenge d'octubre tindrà lloc la tercera fira, i la darrera serà el 15 d'octubre amb la XXXVIII Mostra Llucmajorera, amb tres dies d'activitat, des de divendres fins al mateix diumenge.

La primera exposició a estrenar-se aquest dijous serà, a les 18.30 h, una col·lecció de pintures de Vicente Matas. A una altra sala s'exposarà 'Dimonis del món', i la Llar de Can Clar n'ocuparà una altra amb la seva mostra 'Caixes de vida'. Acabarà el cicle inaugural l'exposició 'Maria del Mar Bonet a ulls de Toni Catany', una mostra que estarà oberta fins al 29 de gener.

Cavallets Cotoners

Demà divendres, dia del patró, destaca, a més de l'exposició firal, el ball dels Cavallets Cotoners a les 19 hores, amb la primera dansa a la Casa de Vila i abans d'acompanyar les autoritats a l'ofici de Sant Miquel. El batle, Bernardí Vives, ha fet una crida a la participació a les fires, a les quals estan convocats el món rural i industrial llucmajorer i totes les entitats cíviques i culturals que donen vida a tot el folklorisme popular.