L'hàbit de menjar saludable torna als patis de les escoles de Capdepera

Dos dimecres al mes, els estudiants berenen exclusivament de fruita

Capdepera Activa fa una passa més i s’introdueix al pati de les escoles amb la campanya 'Berenars saludables', organitzada pel departament d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera. La iniciativa consisteix en el repartiment gratuït de fruita a les escoles dos dimecres al mes. La finalitat és aconseguir que els alumnes mengin més fruita i manco sucres durant el temps del pati, i la millor manera és posar-los la fruita a les mans.

La campanya es du a terme als tres centres educatius del municipi: CEIP S’Auba (Cala Rajada), CEIP S’Alzinar (Capdepera) i IES Capdepera. Cada dimecres es repartirà un tipus de fruita diferent. En el primer dia, la poma ha estat la protagonista.

A l’IES Capdepera, on el repartiment es va fer amb la participació del regidor d’Esports, Pere Terrassa, la majoria dels joves portava el seu berenar i després es va menjar la fruita. Al CEIP S’Auba i al CEIP S’Alzinar, la majoria dels alumnes varen berenar exclusivament de poma, ja que la normativa dels centres indica que els dimecres el berenar ha de ser fruita.

Calendari

La campanya es durà a terme fins que acabi el curs escolar 2017-2018 amb el següent calendari de repartiment: febrer (14 i 28); març (7 i 21); abril (11 i 25); maig (2 i 16) i juny (13).

Cal recordar que Capdepera Activa és un projecte municipal que es va iniciar l’any 2016 amb el qual es volen inculcar hàbits de vida i d’alimentació saludable a tota la població gabellina a partir de diverses activitats

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF