Publicitat
Publicitat

POLLENÇA

L'Ajuntament pagarà 45.000 euros per un lloguer sense contracte

El ple de Pollença va aprovar ahir un acord extrajudicial pel qual es pagaran 45.556 euros pel lloguer d'unes pistes de tennis. L'acord s'ha aprovat amb els vots del PP, El Pi i UMP i preveu pagar 45.560 euros, tot i que no existeix cap tipus de contracte.

Quan es començà a construir l'escola Miquel Capllonch, les obres ocuparen el solar on s'ubicaven les antigues pistes municipals de tennis. Segons el relat del govern municipal, en un dinar els representants municipals i els de l'empresa Projectes Urbanístics DUVA varen arribar a un acord verbal perquè els tennistes del port poguessin utilitzar les pistes de l'empresa a canvi de 2.000 euros mensuals, que havia de pagar el Consistori.

Aquesta empresa reclamava 124.000 euros a l'Ajuntament en concepte de lloguers, però el batle, Bartomeu Cifre (PP), va proposar un acord per fer reduir aquesta quantitat fins als 45.560 euros. Segons Cifre, "els serveis jurídics ens van aconsellar que arribassin a un acord perquè si seguíem la via administrativa podríem perdre el judici". Des de l'oposició denunciaren que el Consistori no respectà cap dels procediments de contractació establerts a la Llei de contractes de les administracions públiques".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF