Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de Montuïri crea una xarxa informativa a través de WhatsApp

En 10 dies, dos-cents veïns ja s'han registrat al nou servei

L’Ajuntament de Montuïri ha posat en funcionament un nou servei municipal d’informació a través de WhatsApp, la principal plataforma de missatgeria mundialment. El servei, el qual entrà en funcionament el 9 d’octubre, ja té més de 200 usuaris que s’hi han donat d’alta de manera gratuïta.

Per donar-se d’alta al nou servei impulsat des del Consistori montuïrer, només s’han de seguir tres senzills passos. El primer pas és gravar el número 619 753 760 als contactes del telèfon mòbil amb el nom InfoMontuïri. El segon és enviar a InfoMontuïri un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA. Finalment, des del nou servei s’enviarà un missatge de confirmació de l’alta i l’usuari ja començarà a rebre tota la informació relacionada amb Montuïri.

Adaptació als nous temps

El batle montuïrer, Joan Verger, ha apuntat que "a través d’aquest nou servei volem fomentar el contacte de les institucions amb la ciutadania i les noves tecnologies són una gran oportunitat per fer-ho possible". En aquest sentit, Verger ha destacat que "les administracions, grosses i petites, ens hem d’adaptar als nous temps i a les noves tecnologies, tal com ha fet la societat en general".

Finalment, des de l’Ajuntament de Montuïri es recorda que aquest és un servei unidireccional, que en cap cas no substitueix cap tràmit de notificació oficial de l'Ajuntament, i que els usuaris se'n poden donar de baixa en qualsevol moment enviant un missatge a InfoMontuïri amb la paraula BAIXA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF