Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de Calvià tancarà sis locals de Magaluf on s'exerceix la prostitució

Aquests bars se sumen als que es van tancar durant l'agost per haver incomplert el tipus de llicència que tenien 

L'Ajuntament de Calvià tancarà sis locals de Magaluf en què s'exerceix la prostitució perquè ha comprovat que les llicències municipals d'activitat que tenen són per a un altre tipus de negoci. L'agost passat ens van tancar sis més, segons que ha indicat el Consistori aquest dilluns. 

Segons l'Ajuntament, aquests locals, que principalment havien de ser cafès amb concerts en directe o bars, han estat reformats per disposar de diverses habitacions amb llits, reservats i banys destinats a prostituir dones. 

Els agents també han confirmat amb les inspeccions les sospites que aquests sis establiments funcionaven com a prostíbuls mitjançant la publicitat exterior i la dinàmica que durant l'estiu s'utilitzava per captar clients. La policia en va entrevistar uns quants, que van declarar que pagaven per tenir relacions sexuals amb les dones prostituïdes. 

L'establiment Paradise Lost, ubicat a l'avinguda de l'Olivera n. 15, ha estat clausurat definitivament després d'haver esgotat la via administrativa amb la publicació al BOE, ha apuntat l'Ajuntament. Alguns dels altres cinc locals investigats estan tancats en temporada baixa, cosa que dificulta la notificació presencial i endarrereix el procediment administratiu.

L'Ajuntament de Calvià ha indicat que, després de valorar les al·legacions formulades pels empresaris d'aquests clubs i constatar que realment s'excedien de manera expressa de l'activitat per a la qual tenien llicència, n'ha obert els expedients de revocació de la llicència.

L'agost passat, la Policia Local de Calvià, juntament amb el departament d'Activitats, va tancar sis prostíbuls de Punta Balena (Apple, Bar Kandi, Opps, Red Rooms, Bar Touch i Jagger's) per haver infringit la mateixa normativa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF