Kuma i Tano tornen al mar

Després de mesos de rehabilitació al centre de recuperació del Palma Aquarium, les dues tortugues marines van ser alliberades la setmana passada al Parc Natural de sa Dragonera 

Kuma i  Tano tornen al mar.  Tano, un mascle juvenil va ser trobat surant a la deriva en aigües de Cabrera per la Guàrdia Civil. Va ser traslladat a Mallorca i després de diverses proves i revisions veterinàries a l'Hospital Aragó, ha passat poc més de tres mesos de rehabilitació al centre de recuperació de Palma  Aquarium. La tortuga presentava emmallament en la seva aleta anterior esquerra i un impacte digestiu per ingerir plàstics.

D'altra banda,  Kuma, un altre mascle juvenil, va ser trobat per uns navegants en aigües de Formentera. A causa de la seva delicada condició, després de rebre els primers auxilis en la Clínica Veterinària Formentera, va ser traslladat a Palma on ha estat durant tres mesos fins a la seva completa recuperació.

Després de l'esforç de tots els equips involucrats en la recuperació de tortugues marines,  Tano i  Kuma ja tornen a gaudir de plena llibertat en el seu hàbitat natural.