L'exbatle Jaume Tomàs repetirà com a candidat de MÉS a Llucmajor

És regidor des de 2011 i està al capvavant de l'àrea municipal d'Urbanisme

L'actual regidor d'Urbanisme i exbatle, Jaume Tomàs, repetirà com a cap de llista de MÉS a Llucmajor a les eleccions municipals de 2019, després que no s'hi ha presentat cap candidatura alternativa. A les primàries s'havia inscrit un centenar de persones. La resta de membres de la candidatura serà proposada per la comissió permanent de l’agrupació i serà ratificada en assemblea.

MÉS per Llucmajor aglutina les agrupacions llucmajoreres d’Esquerra Republicana, Iniciativa Verds i Partit Socialista de Mallorca, a més d'altres persones independents. MÉS és la tercera força amb un 15% del vots i 4 dels 21 regidors. Durant l'actual mandat, ha tingut el primer torn de batlia en el marc d'un govern de coalició amb PSOE (5) i El Pi (2).

Després de quatre anys al govern municipal, Jaume Tomàs ha reafirmat la seva il·lusió i compromís per continuar treballant per Llucmajor. "Han estat anys ben aprofitats i plens de reptes assolits, però encara són molts els que queden per assolir i per als quals ja començam a fer feina amb la seguretat que el 2019 els ciutadans ens continuaran donant suport per fer de Llucmajor un municipi millor", ha declarat el candidat.

Jaume Tomàs Oliver (Llucmajor, 1964) és funcionari, tècnic del Departament de Disciplina Urbanística de l’Ajuntament de Manacor i és regidor de l’Ajuntament de Llucmajor des de 2011. Va ser batle durant la primera part del present mandat i també ha gestionat el departament d'Urbanisme, Ordenació del Territori, Entorn Urbà, Medi Ambient i Medi Rural.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF