IncaJazz arranca el 12 de juliol al quarter General Luque

La pandèmia obliga a canviar d'escenari, per tal de complir amb les mesures sanitàries

El batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora de Cultura, Alice Weber, i el regidor de Festes, Toni Peña, han presentat aquest dilluns una nova edició d’Incajazz, que arranca el 12 de juliol. El festival canvia enguany d’escenari i tindrà lloc al pati d’armes del quarter General Luque. El canvi d’ubicació és provocat per les limitacions d’aforament. D’aquesta manera, podran gaudir de cada concert aproximadament 350 persones.

"Any rere any, IncaJazz s’ha consolidat com a festival de referència de Mallorca i ha congregat públic de tota l’illa. Hi han passat grups locals, i vinguts de fora, de gran qualitat", ha recordat la regidora de Cultura. Enguany hi prendran part dues agrupacions mallorquines amb una interessant trajectòria i gran projecció.

Segons Weber, "ara més que mai, és important continuar potenciant les activitats culturals a la nostra ciutat, mantenir la programació en actiu i apostar per les propostes locals a fi de conservar el sector cultural en funcionament, malgrat les dificultats afegides per les circumstàncies en les quals ens trobam".

Estrena amb Mary Lambourne

El festival de jazz arranca el 12 de juliol a les 21 hores amb l’actuació de Mary Lambourne. El jazz, la música brasilera, els boleros i el flamenc són alguns dels estils que componen el repertori d’aquesta mallorquina amb una veu singular.

El 26 de juliol el públic podrà gaudir del concert del grup Morgana Jazz Quartet, format per Llucía Gomila, Lucía Latorre, Xisca Oliver i la reconeguda percussionista Nailé Sosa. Encara que el grup va néixer a principis de l'any 2018, ja han tocat en cerimònies d'obertura i en entregues de premis com els Ciutat de Palma 2018, amb una gran acceptació del públic. La reserva d’entrades es fa a través de la web: incaciutat.com/incajazz-2020