Inca ajorna la mostra del llibre fins a dia 30 a petició d'escoles i llibreters

Des d'aquest dimecres fins dissabte, el Claustre de Sant Domingo acull el mercadet de llibres usats

Inca ha començat la Festa del Llibre amb un extens programa d'activitats amb l'objectiu de fomentar la lectura i la creació literària. Però enguany, a petició dels centres educatius i els llibreters, l'exposició i venda de llibres es farà el proper dimarts, dia 30 d'abril, a la plaça de l'Ajuntament.

La Festa del Llibre, enguany, tindrà dues grans novetats. Per una banda, la festa de Sa Tirallonga, una activitat de teatre que es va fer ahir dimarts. I per una altra banda, l'exposició i venda de llibres, que es farà el 30 d'abril, en lloc del tradicional dia de Sant Jordi, d'acord amb la demanda dels professionals i de les escoles, atès que la jornada ha caigut en setmana de vacances.

El mateix dia 30 es duran a terme diferents tallers infantils, l'entrega dels premis literaris de la Festa del Llibre i la presentació del recull dels Premis Ciutat d'Inca 2017-2018.

El programa d'enguany de la tradicional Festa del Llibre d'Inca va començar el passat 9 d'abril amb el Concurs de Redacció i Glosat per a alumnes de Primària i del primer cicle de Secundària. Durant els dies posteriors s'ha pogut gaudir de teatre, contacontes i un curs de poesia.

Ahir, dia de Sant Jordi, Sa Tirallonga animà el capvespre amb cercaviles i teatre a diferents places de la ciutat. La diada continuà amb la jornada de portes obertes i lectura lliure a la Fundació El Convent. També es presentà el volum de les XX Jornades d'Estudis Locals al Claustre de Sant Domingo.

Agenda per als propers dies

Al mateix Claustre, entre aquest dimecres i el proper dissabte, es podrà gaudir d'un mercadet de llibres usats. El dimarts 30 d'abril es duran a terme els tradicionals actes de la Festa del Llibre amb la venda de llibres i roses i la lectura d'escolars. Les activitats s'allargaran fins al 4 de maig amb la representació d'El soldadet de plom ' a càrrec dels alumnes de l'escola d'arts escèniques Teatrix.