Inca se suma al Mulla't 2020

El 9 de juliol es vendrà material de la campanya solidària en una paradeta del mercat setmanal

L’Ajuntament d’Inca col·labora, un any més, amb l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM) i se suma a la campanya Mulla’t 2020. La finalitat d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a aquesta malaltia, que afecta més de 50.000 persones a Espanya i, alhora, recaptar fons que es destinen a mantenir i millorar els serveis que ofereix l’entitat. 

No obstant això, davant la situació actual provocada pel covid-19, aquesta nova edició es farà de manera virtual. ABDEM llança un repte a través de la web www.mojateporlaem.org i convida a compartir un vídeo o fotografia per xarxes socials amb l'etiqueta #Mójate2020 per assolir les mil abraçades digitals en suport a les persones amb esclerosi múltiple, la malaltia de les mil cares. 

De manera paral·lela, com cada any, s’ha creat material promocional de la campanya, el qual es pot adquirir a través del telèfon 678 90 94 51 o por correu electrònic a esdeveniments@abdem.es. Hi ha camisetes, ventalls, tovalloles, necessers, bosses i molts productes més. 

Atès que enguany no es podrà celebrar presencialment l’acte dia 12 de juliol, l’Ajuntament d’Inca ha acordat la cessió d’un espai a ABDEM durant el mercat setmanal del dijous. D’aquesta manera, el pròxim 9 de juliol, l’associació muntarà a la capital del Raiguer una paradeta per vendre el seu material solidari de Mulla’t 2020 i aconseguir recaptar fons.