MOBILITAT

Inca reclama que tots el busos de línia s’aturin a l’estació

Veïns, comerciants i membres de l’equip de govern d’Inca s’han ajuntat davant l’estació d’autobusos per exigir al Govern que totes les línies que s’aturen a Inca, ho facin a l’estació del transport regular. Les principals queixes es refereixen al servei 340 Port de Pollença-Palma, 351 Platja de Muro-Alcúdia i Palma, i 390 Can Picafort-Palma. “Fa tres anys, des de Transports de les Illes Balears (TIB) es decidí que els transports des de la zona nord aturassin a l’avinguda Jaume I, fet que amb el temps ha resultat perjudicial per als comerciants de la zona de l’estació i per als usuaris”, ha subratllat el batle , Virgilio Moreno.

Per part dels comerciants , Joan Palou, ha assenyalat que les empreses de la zona han vist com hi ha hagut una minva de negoci. També s’ha subratllat la mala imatge i l’inconvenient que suposa arribar amb equipatge amb el tren a Inca i haver-se de desplaçar quasi un quilòmetre per anar fins a l’aturada de les línies de les badies d’Alcúdia i Pollença.

Pel que fa als, veïns hi ha dos col·lectius molt afectats per tenir una aturada a l’extraradi: per una banda els que tenen mobilitat reduïda i per l’altra, els treballadors de la planta hotelera de les platges del nord.