Publicitat
Publicitat

Inca es proposa conciliar festa, respecte als veïns i neteja viària

La campanya 'Respecta' ha estat impulsada per l'Ajuntament i els bars de vespre de la ciutat

Amb el títol de 'Respecta' s'ha presentat una campanya conjunta entre l'Ajuntament d'Inca i els bars de vespre amb l'objectiu de promocionar el civisme i la convivència entre aquesta activitat i la gent que viu a la zona. El batle, Virgilio Moreno; el regidor de Participació Ciutadana, Antoni Peña, i els representants dels establiments han presentat la iniciativa, que té com a objectiu que els joves de la ciutat gaudeixin de la nit i de les festes, però respectant els veïns i la via pública.

"Són importants, aquestes accions conjuntes, perquè hi ha interès per ambdues parts de propiciar la cohabitació entre l'activitat d'oci, el descans dels inquers i la neteja als carrers", ha explicat Moreno. Així, la campanya es posarà en marxa en aquestes dates del pont de desembre i tindrà una vigència anual. La iniciativa 'Respecta' preveu que els empresaris posin a l'abast dels joves uns banys químics a la via pública. Així mateix, els porters dels diferents locals aniran informant sobre els renous al carrer i la normativa municipal corresponent.

Per part de l'Ajuntament s'incidirà en el tema de la neteja viària els dies de festa. D'altra banda, s'ha acordat intensificar les reunions amb els bars de vespre i amb els veïns de la zona, per tal d'estar sobre el dia a dia i evitar que hi hagi conflictes que es perllonguin en el temps, segons ha explicat Peña. Els establiments adherits exhibiran un adhesiu per identificar el compromís amb el civisme a Inca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF