Inca dedica la piscina coberta municipal a la nedadora Catalina Corró

L'esportista agraeix el reconeixement i espera dedicar més triomfs a la ciutat

L’Ajuntament d’Inca ha organitzat aquest dimecres horabaixa un multitudinari acte de nomenament de la piscina coberta municipal de la ciutat amb el nom de Catalina Corró Lorente. La finalitat d’aquesta acció és reconèixer públicament els mèrits esportius i l’excel·lent trajectòria de la nedadora inquera.

"És un autèntic plaer poder dur a terme aquest acte, que pretén reflectir l'orgull que tots els inquers i inqueres sentim per la trajectòria de Catalina Corró. Es tracta d'un reconeixement que volem fer a conseqüència dels seus èxits, el seu esforç, el seu talent i compromís i, en definitiva, dels valors lligats a l'esport que durant la seva carrera esportiva ens transmet", ha assenyalat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.             

Una vegada finalitzat el discurs, el batle ha cedit la paraula a Catalina Corró. La nedadora inquera ha volgut agrair el permanent suport de l’Ajuntament i tots els inquers. "Mai sabré posar en paraules tot el que heu fet per mi i l’orgull que sent de formar part d’aquesta família i d’aquesta ciutat. Us promet que aquests obstacles que ara m’està posant la vida serviran perquè quan torni a estar bé continuï lluitant perquè encara estigueu més orgullosos d’haver pensat en mi per posar el nom a aquesta piscina",  ha apuntat Catalina Corró. A l'esdeveniment hi han assistit el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; el conseller insular de Turisme i Esports, Andreu Serra; el regidor d’Esports, Sebastián Oriol; i altres membres del Consistori. A més, un centenar de ciutadans del municipi també han anat a la piscina per acompanyar la nedadora inquera en aquest homenatge.