Inca estrena un nou parc infantil a la plaça d'Andreu Paris, al barri del Cos

S'hi han habilitat dos espais de jocs envoltats de zona verda

La ciutat d'Inca disposa d'una nova zona de jocs infantils a la barriada del Cos. Es tracta d'un espai de gairebé 300 metres quadrats amb dues zones de jocs. Aquesta infraestructura és part d'una zona verda de 1.185 metres quadrats situada a l'avinguda d'Alcúdia i forma part del projecte de desenvolupament del grup Garden en aquest indret.

El batle, Virgilio Moreno, i el tinent batle d'Inversions, Àngel Garcia, han visitat les noves instal·lacions, que ja estan obertes al públic. La zona té una superfície de jardí de 435 metres quadrats, amb 35 arbres sembrats i diferents plantes ornamentals. "S'ha escollit un tipus d'arbre que farà ombra mentre creixi, però, com a novetat i fins que els arbres siguin més grans, s'ha instal·lat un tendal de lona de 40 metres quadrats", ha explicat Garcia.

El nou parc infantil ocupa la futura plaça d'Andreu Paris Martorell, en la qual pròximament es farà una cerimònia per a la col·locació de la placa commemorativa, d'acord amb el dictamen del ple de l'Ajuntament. El parc disposa de 12 bancs i enllumenat. A més, s'hi han creat dues zones de jocs infantils diferenciades per edats; un espai per a infants d'un a cinc anys i un altre espai destinat a nins i nines de 6 a 11 anys.

Els tècnics municipals consideren important aquesta divisió perquè farà servei a molta població del barri que s'havia de desplaçar a altres llocs del municipi per poder gaudir d'una zona d'esbarjo. Amb aquesta nova zona es dona continuïtat a l'aposta de l'equip de govern de dotar amb aquest tipus d'infraestructures les diverses barriades o millorar les existents.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF