El Govern es compromet a tenir acabat el centre de salut de l'Arenal el 2021

S'ubicarà als terrenys de l'antic camp de futbol d'en Roses

La Conselleria de Salut ha adquirit aquest divendres el compromís d'obrir les portes del nou centre de salut de l'Arenal a final de 2020 o principi de 2021, una vegada comencin les obres després de la cessió del solar municipal. La nova infraestructura sanitària de l'Arenal s'ubicarà a una zona coneguda popularment com l'antic camp de futbol d'en Roses, en un solar de 3.000 metres quadrats.

En una reunió mantinguda a l'Ajuntament de Llucmajor a la qual han assistit el batle, Éric Jareño; el gerent d'Atenció Primària del Servei Balear de Salut (IB-Salut), Miquel Caldentey; el tinent de batle d'Urbanisme, Guillermo Roig; el regidor de Serveis Socials, Gabriel Rojo, a més de tècnics municipals i membres del centre de salut de Llucmajor, s'han tractat temes relacionats amb la situació sanitària del municipi, pel que fa a atenció primària.

El batle, Éric Jareño, ha volgut destacar "la bona sintonia que hi ha hagut a la reunió i ha agraït al gerent la bona predisposició de l'IB-Salut per entendre les problemàtiques sanitàries que presenten els centres de salut de Llucmajor i Trencadors a l'Arenal".

"L'augment de població, sobretot als mesos d'estiu a l'Arenal, ha fet que les instal·lacions hagin quedat obsoletes i no es pugui donar una atenció adequada als ciutadans. Amb la construcció dels nous centres de salut es donarà sortida a una necessitat sanitària a aquests nuclis de població", ha declarat el batle en sortir de la reunió.