Gómez es reuneix amb el batle per parlar de les obres del centre sanitari de Cala Rajada

Fernández havia demanat la dimissió de la consellera de Salut pel retard de la reforma de la unitat bàsica

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Sanitat, Lorena Molinillo, s’han reunit aquest dimecres dematí amb la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, per parlar de la situació de l’obra de la unitat bàsica de salut (UBS) de Cala Rajada, després que el batle Fernández fes declaracions sobre la "inoperància" de la Conselleria en aquest aspecte i demanàs la dimissió de Gómez.

Segons Fernández, la reunió ha estat "profitosa" per marcar unes dates clau per fer avançar l’obra. Segons el batle, els tècnics de la Conselleria s’han compromès que la setmana que ve el sistema d'aire condicionat estigui col·locat. Aquesta és una de les queixes principals dels usuaris i treballadors de la UBS, que fa tres anys que no tenen climatització.

Possible trasllat

Fernández també ha explicat el compromís del Govern que "un mes abans s’analitzarà l’avanç de l’obra i segons l’afectació dels usuaris i treballadors que impliqui, es decidirà el trasllat de tot el personal i del servei d’atenció mèdica a Capdepera durant el transcurs de la reforma".

Tot i això, durant el proper mes "hi haurà més reunions per solucionar qualsevol problema que vagi sorgint", ha afegit el batle, i la regidora Molinillo controlarà el dia de l’obra per a una "millor coordinació".

Des de l’Ajuntament s’ha remarcat la situació "alarmant" que pateixen els usuaris i treballadors de la UBS per la manca d’espai i la manca de climatització que han de patir tant a l’hivern com a l’estiu.