El rector Genovart, homenatjat pel Patronat de Sant Antoni de Manacor

L'associació valora l'aportació que ha fet a la revitalització de les festes

Monsenyor Andreu Genovart Orell, rector actual de la parròquia dels Dolors de Manacor, ha estat homenatjat per l'associació cultural Patronat de Sant Antoni aquest dijous vespre durant el tradicional acte de presentació del programa festiu en honor del sant protector dels animals de pell i de ploma.

Cada any, el patronat reconeix la tasca d'alguna persona que ha treballat per la recuperació i consolidació de la festa. En aquesta ocasió, es valora la feina del rector en tot el que és l'àmbit religiós de Sant Antoni i especialment en l'organització de les Completes, a més de la seva implicació personal en el conjunt d'actes que tenen lloc a Manacor a mitjan mes de gener.

El compromís i la feina de Genovart ha estat valorada i així ho va certificat la massa de seguidors santantonians que el vespre d'aquest dijous ompliren el local de Ca na Vallespina. Genovart es mostrà complagut pel reconeixement i renovà el seu desig de continuar contribuint a una festa que comença a encendre's just començat l'any.