Publicitat
Publicitat

Un crit per la unió del mallorquinisme

Els quatre capitans de l'equip entonen el 'mea culpa' i demanen oblidar la crisi institucional per centrar-se a salvar la categoria i la temporada, un objectiu pel qual se senten amb força

José Carlos Nunes, Pep Lluís Martí, Dudu Aouate i Emilio N'Sue, els quatre capitans del Mallorca, han demanat l'oblit de la crisi institucional que viu l'entitat per reclamar la unió de tot el mallorquinisme per salvar la preocupant situació en la qual està immers l'equip, que guaita a l'abisme del descens a la Segona Divisió B. Això sí, els quatre futbolistes, que han comparegut en representació de tota la plantilla, han assumit que la major part de responsabilitat de la situació que viu l'equip és seva. Així, s'han reafirmat amb força i confiança suficient per revertir la situació.

"Queden sis partits, sis finals, que cadascú els en digui com vulgui, però serà més senzill si ho feim tots junts: jugadors, entrenadors, directius i afició. Sé que l'afició està patint, però també sé que la majoria respondrà, i dic respondre diumenge, el proper partit, que la gent vagi al camp i doni suport a l'equip", ha demanat Nunes, que no s'ha estat de reconèixer que la major part de la culpa de la situació és dels jugadors.

"Tots sabem que passam un moment dolent, ens agradaria que fos diferent, però és el que ens toca viure. Sé que aquest moment no agrada a ningú, però volem demanar, una vegada més, el suport de l'afició, i sabem que som els màxims responsables de la situació, però intentam revertir la situació malgrat que se'n dubti", ha destacat per sentenciar que "no és moment de retrets, de crítiques negatives, tots hem de ser un al camp, que els rivals ho notin".

El portuguès, que ha exercit de portaveu, també ha reclamat oblidar la lluita de poder que es lliura al consell d'administració per tal d'airejar el viciat ambient que envolta el club. En el mateix sentit s'ha expressat Martí, que ha apel·lat al mallorquinisme per reclamar una treva als directius. "Ara és el moment de demostrar el mallorquinisme de tots, perquè som una gran família", ha destacat. La por, tal com s'ha reconegut, és present, "però ens sentim capaços d'aconseguir l'objectiu", ha sentenciat el portuguès.