Fira de tardor, torna un clàssic als carrers d'Alaró

A més de la mostra de productes artesans, els carrers del poble del Raiguer s'ompliran d'activitats i propostes aquest diumenge

Alaró torna a donar la benvinguda a la tardor amb la XIX edició de la Fira d'artesania, que ja s'ha convertit en tot un clàssic al municipi del Raiguer. A més de la tradicional mostra de productes artesans, que ocuparan un centenar de paradetes, els carrers del poble oferiran un munt de propostes i activitats aquest diumenge, 7 d'octubre.

Els dimonis seran els encarregats de donar el sus a la fira a partir de les 10.00 hores. Els visitants hi trobaran propostes gastronòmiques, musicals i artístiques. De fet, quatres espais creatius del poble obriran les portes per mostrar el seu treball. L'arquitecte Rafael Sala Nowotny donarà a conèixer al seu estudi quines tècniques de bioconstrucció empra a la seva feina. El dissenyador gràfic Tolo Noguera, l'enginyer Álvaro Pineda i la restauradora de mobles Marta Sánchez són els altres participants d'aquesta iniciativa.

No faltarà en aquesta denovena edició de la fira el concurs de cans pastor de l'Associació de Cans Pastor de les Illes Balears

Per part seva, la Banda Municipal de Cabrit i Bassa animarà el vermut a la plaça de la vila. Un espectacle de dansa i òpera i una ballada popular també tindran el seu lloc en aquest indret del poble. Piolet Swing Quartet seran els encarregats d'animar la festa a la plaça del Mercat.

Els infants tindran el seu espai a la plaça Sebastià Jaume amb un pícnic creatiu organitzat per Ennigulart Laboratori Creatiu i Espai Equip Vincles.

Abans de la fira, un poc de festa

La festa a Alaró començarà un dia abans de la fira. La música d'orgue ha estat la protagonista aquest dissabte al matí a l'església. L'horabaixa serà el torn de Blank Fest, organitzada per la Unió Esportiva Alaró. A banda d'entregar camisetes commemoratives dels 60 anys del Cercle als cossiers i dimonis alaroners, els DJ The Revivals i Xineta's Power animaran la festa amb la seva música. L'esdeveniment serà a la plaça del Rosari.