La Fira del Fang se centra enguany en les cuines del món amb ceràmica

Del 7 al 27 de març tindrà lloc la Biennal internacional de ceràmica de Marratxí 

La XXXVI Fira del Fang, que se celebrarà a Sant Marçal entre el 7 i el 15 de març, tindrà com a  temàtica central 'Cuines del món amb ceràmica', amb activitats programades per a tots els públics cadascun dels nou dies d’obertura.

L’acte de presentació de la fira s’ha fet al showroom habilitat al Mallorca Fashion Outlet amb l’objectiu de promocionar la mostra. Hi han assistit el batle, Miquel Cabot; el regidor de Cultura, Josep Ramis, i el director de Màrqueting i Turisme de Via Outlets Espanya en representació de la mateixa Mallorca Fashion Outlet, Jorge Pérez, acompanyats del tinent de batle, Joan Francesc Canyelles; la tinent de batle, Neus Serra, i la regidora de Comerç, Jero Sans, i dels altres regidors de l’equip de govern.

Cabot ha subratllat que, com que aquesta és l’edició número 36, del que es tracta és de "fer passes endavant per any rere any anar modernitzant la fira. Una d’aquestes passes ha estat la col·laboració amb Mallorca Fashion Outlet, per on passen, entre d'altres, molta població local i molts dels turistes que visiten Mallorca. Per a la fira, és molt important aquesta promoció, i entenem que també per al Mallorca Fashion Outlet tenir aquesta exposició aquí és un valor afegit".

Cuiners de prestigi

Ramis, per part seva, ha posat èmfasi en el fet que "la temàtica central de la fira d’enguany serà la ceràmica i la cuina en el món, amb diverses activitats programades en aquest sentit, com l’experiència gastronòmica Gustatio Romana i una demostració de cuina a càrrec de Pedro Suau i de Toni Vich. De fet, al llarg de tota la fira tindrem activitats organitzades per a tots els públics, incloent-hi tallers infantils diversos".

Ramis també ha convidat tothom a participar d’una nova edició de la Biennal internacional de ceràmica de Marratxí –BICMA–, que se celebra del 7 al 27 de març, amb obres de 13 artistes de Mallorca, de la resta d’Espanya i del panorama internacional, exposades al Museu del Fang. 

Finalment, Pérez ha agraït a l’Ajuntament "el suport i la voluntat de col·laboració amb Mallorca Fashion Outlet a través d’aquesta exposició. Per aquí passarà molta gent que podrà comprovar la qualitat i el nivell dels productes de ceràmica de Marratxí".