El dinar de faves i la Fira de la Gent Gran manté ben vitenc el Dijous Gros d'Inca

La jornada es complementa amb activitats d'esplai per a un públic de totes les edats

Inca viu avui el Dijous Gros. Es tracta d'una festa comercial que es va recuperar fa uns anys i que pretén ser un punt de trobada amb els mercaders i firaires de sempre, però amb les faves com l'element gastronòmic d'excel·lència. La diada comercial transcorre amb nombroses activitats d'entreteniment per a gent de totes les edats a diferents espais de la ciutat.

A més de l'Ajuntament, Ca n'Ignasi, Inca Solidària, Sindicat Obrer de la Pau, Rata Corner Cultura, associacions de gent gran i l'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca fan que llueixi aquesta nova edició firal.

El Dijous Gros es gaudeix de manera especial a la plaça de l'Aigua amb el tradicional dinar solidari de faves, que enguany entregarà la recaptació a l'ONG Inca Mallorca Solidària. La plaça de Mallorca ha acollit la segona edició de la Fira de la Gent Gran amb molta animació i participació.

Com a novetat, Tinta Il·lustre 2019, el II Festival de l'Àlbum Il·lustrat i del Llibre Infantil a Inca, s'ha incorporat al Dijous Gros i estén les activitats a tot el cap de setmana.