La Fira d'Alaró omple els carrers d'artesania

Centenars de paradetes mostren diferents productes artesans

Alaró celebra aquest diumenge la XIX edició de la Fira d'Artesania amb centenars de paradetes on els visitants poden veure productes artesans que abasten des del menjar fins al vestir, passant per la bijuteria i els mobles. A més, els carrers del poble ofereixen un munt de propostes i activitats diverses.

Els dimonis han donat el sus a la fira a partir de les 10.00 hores. Quatres espais creatius del poble han obert les portes per mostrar el seu treball. L'arquitecte Rafael Sala Nowotny ha donat a conèixer al seu estudi quines tècniques de bioconstrucció empra a la seva feina. El dissenyador gràfic Tolo Noguera, l'enginyer Álvaro Pineda i la restauradora de mobles Marta Sánchez són els altres participants d'aquesta iniciativa.

Imatges de la Fira d'Artesania d'Alaró 2018

La Banda Municipal de Cabrit i Bassa ha animat el vermut a la plaça de la vila. Un espectacle de dansa i òpera i una ballada popular també tenen el seu lloc en aquest indret del poble. Piolet Swing Quartet són els encarregats d'animar la festa a la plaça del Mercat.

La plaça Sebastià Jaume és l'espai per als més menuts de la casa, amb un pícnic creatiu organitzat per Ennigulart Laboratori Creatiu i Espai Equip Vincles.