Felanitx espera obrir el carril bici de Cala Ferrera abans de final d'any

L'Ajuntament de Felanitx du a terme la construcció d'un carril per a bicicletes a la zona turística de Cala Ferrera. Una actuació viària que va començar el passat mes de novembre i que l'equip de govern espera poder estrenar abans de final d'any.

Aquesta obra viària consta de dos trams: un que uneix Cala Ferrera amb el camí de Cala sa Nau i un altre que va de Cala Ferrera a Cala d'Or, ja dins el terme de Santanyí. El recorregut és de poc més de tres quilòmetres. Amb el projecte del carril bici s'adequa també la rotonda d'entrada a Cala Ferrera.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, juntament amb membres del seu equip de govern i tècnics de l'empresa constructora, ha inspeccionat les obres, que tenen un cost de 424.000 euros. 

Aquests vials eren una demanda tant dels veïns com de l'associació hotelera de Cala d'Or, zona on s'inclouen els establiments turístics de Cala Ferrera. L'obra, que ha estat adjudicada a l'empresa AFEX, es va iniciar a final d'octubre i té una durada de dos mesos.

Els treballs van a bon ritme i s'espera que es compleixin els terminis establerts, amb la qual cosa l'obra hauria d'estar acabada a final de desembre.