Publicitat
Publicitat

EDUCACIÓ

Escolars d’Alcúdia elaboren una guia mediambiental

El proper estiu estarà a les oficines d’informació turística

Durant el curs 2016-2017, els alumnes de primer d’ESO de l’IES Port d’Alcúdia varen elaborar una guia turística infantil que varen titular Alcúdia, més que platges. Aquest treball acaba de ser presentat pels alumnes, que enguany ja són segon d’ESO, acompanyats d’altres escolars del centre de l’IES Port d’Alcúdia. A l’acte, s’hi va explicar el procés d’elaboració, el treball en equip, la recerca, el disseny, la tria dels temes, la part estètica i artística, i les visites i sortides als espais mediambientals i patrimonials d’Alcúdia.

El proper estiu, la guia estarà a les oficines d’informació turística. Recollint la idea d’aquest grup, l’Ajuntament l’ha editat en quatre idiomes: català i castellà (que prepararen els mateixos alumnes) i anglès i alemany (preparat per l’Ajuntament).

L’acte de presentació es va dur a terme a l’Auditori d’Alcúdia amb professors i alumnes de l’IES Port d’Alcúdia. Hi hagué representació de l’Ajuntament, encapçalada pel batle, Antoni Mir; els regidors de Medi Ambient,Tomàs Adrover, i de Patrimoni, Bàrbara Rebassa. Mir va felicitar els autors i va agrair la idea de fer un recull dels atractius mediambientals i patrimonials del municipi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF