FIRES

El Dijous Bo, dins una senalla mallorquina

Llorenç Fernández ha guanyat el concurs per escollir la imatge promocional d'una de les fires de més tradició a les Illes Balears

Llorenç Fernández, resident a Selva, ha estat el guanyador del concurs que cada any es convoca per escollir la imatge promocional del Dijous Bo, una de les fires de més tradició a les Illes Balears.

"El cartell destaca pel minimalisme i perquè exalta l'essència de la fira com a lloc tradicional de mercadeig i oci", explica l'Ajuntament d'Inca en un comunicat. "Hem de destacar que enguany, a més d'augmentar el premi a 700 euros, hem tingut, per primera vegada, un jurat professional, format per quatre persones que es dediquen al món de l'art i del disseny gràfic", ha detallat la regidora Antònia Sabater. El lema del concurs ha estat: 'Dijous Bo, la fira de fires'.

La imatge guanyadora protagonitzarà la campanya de promoció del Dijous Bo en mitjans de comunicació, cartelleria i xarxes socials. "Estic molt content del premi i de la difusió que tindrà el cartell, perquè crec que la gent podrà captar allò que realment és aquesta fira pels inquers", ha explicat Fernández. Des de l'Ajuntament, en uns dies, es començarà a publicitar aquest esdeveniment.

El batle d'Inca, Virgilio Moreno; la regidora del Dijous Bo, Antònia Sabater; el regidor de Comunicació, Jaume Tortella; i altres membres del Consistori han acompanyat el vencedor durant l'acte de presentació.