Balears 26/06/2013

Devers 300 professors i mestres donen suport a la vaga indefinida

L'Assemblea de Docents els ha reunit aquest horabaixa a Manacor en un acte informatiu per donar impuls a la protesta

ARA Balears
1 min
Octavetes en favor de la vaga a l'acte de l'Assemblea de Docents

PalmaDevers 300 mestres i professors han participat aquest horabaixa en un acte de l'Assemblea de Docents per impulsar la vaga indefinida a l'ensenyament de cara al setembre vinent. El Teatre Municipal de Manacor ha quedat petit i els assistents han hagut de seure a terra o quedar-se drets mentre sentien els motius per fer una aturada sense final en protesta per les retallades, el decret del tractament integral de llengües i la política del govern Bauzá.

Durant la reunió també s'ha projectat un vídeo del president de les Illes Balears en què afirmava que els docents començarien el curs amb tota normalitat i ha acabat d'encendre els ànims. Després, la gran majoria dels assistents han alçat les octavetes informatives de la vaga en senyal de suport a la protesta i han aplaudit. L'Assemblea de Docents també ha repartit un "manual d'instruccions" sobre com preparar la protesta.

El comitè de vaga de l'Assemblea de Docents es considera satisfet per l'acte, que just havien tingut una setmana per preparar. Asseguren que l'èxit els "reforça i encoratja" a continuar convocant assemblees i preparar la vaga indefinida.

stats