Cuina en viu al mercat, el darrer reclam gastronòmic d'Inca

Es durà a terme el darrer dijous d'agost, setembre i octubre a la plaça  d'Orient

L’Ajuntament d’Inca organitza durant aquest final del mes d’agost, setembre i octubre el primer Tast de receptes amb productes de temporada al mercat. D’aquesta manera, el darrer dijous de cada mes es podrà gaudir de cuina en viu a la plaça d’Orient, amb 'showcookings' de destacats xefs de la ciutat. 

Marga Coll serà la responsable de donar el sus a aquest cicle de cuina en viu al mercat aquest mateix dijous, dia 29 d’agost. La xef, propietària de La Barra de Miceli, ubicada al Mercat Cobert d’Inca, cuinarà en directe un tàrtar de tomàtigues amb sardines curades.

El dijous 26 de setembre serà el torn del cuiner Joan Marc, propietari de Joan Marc Restaurant. Per últim, el xef Tomeu Torrens, del Celler Can Amer, cuinarà en viu al mercat d’Inca dijous 31 d’octubre. 

"El del dijous d'Inca és un dels mercats més grans i més importants de Mallorca i volem que sigui així durant molts d’anys més. Per aquest motiu organitzam aquests 'showcookings', amb l’objectiu de dinamitzar el mercat i alhora promoure la cuina mallorquina i els productes locals", explica María José Fernández, delegada de Mercats de l’Ajuntament. 

Els 'showcookings' es duran a terme durant el mercat a la plaça d’Orient. Tots els interessants podran emportar-se la recepta a casa, ja que es repartirà per les diferents paradetes.