Costes no preveu aprovar cap reforma del Rajolí de Son Servera a mitjà termini

Simarro diu al batle que el projecte tardarà anys a ser avaluat i que en cap cas l'associació d'usuaris demana més amarraments

L'embarcador del Rajolí a Costa dels Pins (Son Servera) no serà ampliat i el projecte presentat per l'associació d'usuaris només preveu un pantalà de sis metres per deixar o recollir gent, a més d'una rebaixa de diverses roques que dificulten l'amarrament. En tot cas, aquest projecte, presentat el juliol del 2017, no serà avaluat ni a curt ni a mitjà termini, "perquè hi ha centenars d'intervencions en tramitació a estudiar abans que el problema de l'embarcador del Rajolí", ha explicat el batle, Antoni Servera, després de sortir de la seva reunió aquest dimecres amb el director de Demarcació de Costes del govern central, Carlos Simarro.

"Nosaltres estarem expectants, perquè no hem pogut veure el projecte, però segons Simarro no es podrà analitzar i decidir fins d'aquí a molts anys, perquè hi ha molts projectes davant aquesta petició", segons Servera.

Diumenge passat, poc més de 100 persones es manifestaren a la platja del Rajolí per demanar que no hi hagi cap alteració de la zona, cosa que va sorprendre el batle, "perquè a l''Ajuntament no hi ha constància de cap projecte". Segons Costes, qualsevol futura intervenció s'haurà d'analitzar en el seu moment, "d'aquí a bastants d'anys".

El batle exposarà les conclusions de la reunió amb Costes a la resta dels partits de l'Ajuntament i espera poder conversar amb les parts, tant amb l'associació d'usuaris de l'embarcador com amb representants de la plataforma que s'oposa a qualsevol modificació en aquest tram de litoral serverí. L'embarcador té capacitat per a 42 barques.