Publicitat
Publicitat

Constituïda la junta de propietaris del tercer polígon industrial d'Inca

La zona té el pla parcial aprovat, però encara manquen autoritzacions per començar les obres

El grup de propietaris de terrenys del tercer polígon d'Inca ha presentat la seva futura junta directiva. La presidència serà per a Joan Ramis i el secretari serà Miquel Reus. Aquesta decisió haurà de ser ratificada per la junta de propietaris, que serà aviat.

El Consistori inquer tindrà un representat dins la junta, per tal de contribuir en el desenvolupament de la zona. Així mateix, una vegada constituït formalment el nou òrgan directiu, s’hauran de començar els tràmits necessaris per a la urbanització del polígon.

El mes de juny del 2015 es va aprovar un canvi en la gestió del tercer polígon i, en lloc de gestar-se pel sistema de cooperació, en què la iniciativa majoritària era pública (municipal), es va fer per compensació; és a dir, es convertí en un polígon d'iniciativa privada. Aquest canvi va ser aprovat per la junta de govern de l’Ajuntament d’Inca, ja que abans es regia pel sistema de cooperació.

El tercer polígon d'Inca fa anys que es tramita. El pla parcial està aprovat, però encara manquen diverses autoritzacions perquè es puguin començar les obres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 15/04/2018

Consultar aquesta edició en PDF