Comencen les obres de l'estació de bus del Port de Pollença

La nova aturada té un cost de 303.135 euros i estarà finançada amb fons del Pla d'Impuls al Turisme Sostenible 2016

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, a través del Consorci de Transports de Mallorca, ha iniciat aquesta setmana les obres de la parada d'autobusos del TIB del Port de Pollença.

La nova aturada, finançada pels fons provinents del Pla d'Impuls al Turisme Sostenible 2016, és un projecte conjunt del Govern amb l'Ajuntament de Pollença i l'import d'aquesta adjudicació ascendeix a 303.135 euros.

Aquesta actuació forma part del projecte de mobilitat sostenible a espais naturals i platges de Mallorca.

El projecte inclou la construcció d'una pèrgola i banys públics que donaran un major confort als usuaris i el termini d'execució previst és de 4 mesos.

L'Ajuntament de Pollença aportarà el 9,525% de l'import final per una quantitat màxima de 40.000 euros.

La ubicació de la nova estació permetrà reduir els temps de trajecte en bus i minimitzar les afeccions a la zona urbana.

Aquesta parada serà la capçalera tant de les actuals línies dels autobusos TIB Pollença-Inca-Palma i la d'Alcúdia-Can Picafort-zona de Llevant, com de la futura llançadora que connectarà aquesta població amb la península de Formentor.

D'altra banda, permetrà millorar l'oferta d'autobús que connecti les badies d'Alcúdia i Pollença amb la Serra de la Tramuntana.