Comença el centre de dia a Santa Maria, que connectarà amb la residència

La Conselleria de Serveis Socials n'assumeix l'equipament i podrà acollir 15 usuaris

El projecte del nou centre de dia per a persones majors de Santa Maria del Camí ha començat a fer les primeres passes. L’equipament municipal estarà ubicat al carrer Pare Miquel Cabot, cosa que permetrà que es comuniqui amb la residència de persones majors a través del pati. L'edifici que l'acollirà va ser una donació a l'Ajuntament d'un veí de Santa Maria.

El centre tindrà una capacitat per a 15 usuaris i les instal·lacions estaran distribuïdes de la següent manera: la planta baixa tinndrà una sala polivalent per dur a terme activitats, una sala de descans, un bany adaptat i un per al personal i una zona d’emmagatzament. Pel que fa al primer pis, hi haurà una sala d'activitats, un bany i dos despatxos. A més, hi haurà el pati que connectarà la residència i el centre de dia.

Per a la posada en marxa del centre, l'Ajuntament rebrà la col·laboració de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, que s'encarregarà de la dotació de material i equipament. L'obra té un termini d'execució de 12 mesos i s'ha adjudicat per un import de 260.900 euros a l'empresa Antoni Gost Socías SL.