Cati Servera repeteix com a candidata d'El Pi a Campos

Crear habitatges de promoció pública per als joves és una de les seves propostes

Cati Servera serà la candidata d’El Pi a la batlia de Campos en les pròximes eleccions municipals. Servera és l'actual regidora a l’Ajuntament. Durant la presentació va assegurar que el seu projecte recull la solució a molts problemes que es pateixen ara amb un govern local del PP, com ara la manca d'habitatge de promoció pública per als joves, objectiu per al qual es mostrà disposada a treballar.

Entre les seves propostes, Servera es va referir a la necessitat de "tenir una farmàcia de guàrdia els 365 dies de l’any", i es va comprometre a treballar perquè els campaners puguin fer els tràmits del SOIB a les oficines de Felanitx. El programa d'El Pi recull la creació d'una oficina turística i un ferm compromís perquè hi hagi "més polítiques contra la violència masclista".

El partit regionalista té Servera com a única regidora, a l'oposició, en un consistori de 13 membres i amb una majoria absoluta del Partit Popular (9). MÉS (2) i el PSOE (1) completen els partits amb representació a la corporació. El Pi aconseguí el 7% dels vots a les eleccions locals del 2015.