La batlessa de Manacor, Catalina Riera, repeteix com a candidata d'El Pi

Actualment governa amb un pacte amb el PP i AIPC

L'actual batlessa de Manacor, Catalina Riera (Manacor, 1963), repeteix de nou com a candidata d’El Pi-Proposta per les Illes Balears a la capital del Llevant. El comitè l'ha escollida per unanimitat aquest cap de setmana.

"Vull continuar amb el projecte d’El Pi per transformar Manacor en un municipi que doni resposta a les necessitats de la ciutadania", va dir la candidata durant l'acte d'elecció. Segons Riera, "tenim molta gent que està compromesa amb el nostre poble i des d’El Pi valoram aquesta tasca i estam convençuts que és imprescindible fer feina tots junts per aconseguir el poble que tots desitjam".

Acompanyada per la plana major

Riera va estar acompanyada pel secretari general, Josep Melià; la vicepresidenta, Xisca Mora, i el president del partit, Jaume Font. Font va destacar "la bona feina de Catalina Riera al capdavant de l’Ajuntament de Manacor, la seva centralitat i capacitat per tenir una sensibilitat especial per la cultura, l’educació i el benestar de les persones".

Catalina Riera és regidora de l'Ajuntament des del 2007 i és batlessa de Manacor des de l'octubre del 2017, data en què substituí Pedro Rosselló (PP) en compliment del pacte de govern (El Pi, PP i AIPC) que el novembre del 2015 desbancà de la batlia Miquel Oliver, de MÉS-Esquerra, que aleshores havia iniciat un govern en minoria amb el PSOE i Volem.