La vella Casa de Cultura de Sant Joan acollirà una escoleta i l'escola de música

El Consell de Mallorca inverteix 90.000 euros en la seva reforma

L’edifici de la vella Casa de Cultura de Sant Joan s’està condicionant per acollir una escoleta a la planta baixa i una escola de música a la primera planta preservant els trets d'edifici històric. El Consell de Mallorca inverteix 90.000 euros en aquest projecte d'infraestructura cultural.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el batle de Sant Joan, Francesc Mestre, han visitat aquest dimarts les obres de millora. Ho han fet acompanyats pel director insular de Cooperació Local, Jaume Tomàs, i les regidores Marta Jordà, Maria Antònia Barroso i Antònia Fontirroig.

L’objectiu de les obres és adequar la climatització i la il·luminació dels espais d’aquest edifici i suprimir-ne les barreres arquitectòniques. Cal destacar també que alguns membres del servei tècnic de Cooperació Local han participat en les actuacions com a projectistes i han tingut en compte de manera especial mesures d’estalvi energètic i d’aïllament tèrmic per a l’edifici.

L’ajut econòmic, provinent de la convocatòria de subvencions 2018-2019 per a inversions de competència municipal del Consell de Mallorca, permetrà, segons el Consell i l'Ajuntament, millorar els serveis de Sant Joan per als seus veïns.