Capdepera instal·larà radars per combatre l'excés de velocitat

El control s'aplicarà a diverses vies urbanes i carreteres d'àmbit local a partir del mes vinent

L'Ajuntament de Capdepera sancionarà els conductors que circulin a una velocitat superior a l'autoritzada en els diferents nuclis urbans del municipi i a les carreteres d'àmbit local. La delegació municipal de Policia té prevista la instal·lació de diversos radars a tots els nuclis urbans, amb l'objectiu de disminuir els accidents.

Es preveu col·locar radars mòbils i fixos, a més dels obligats senyals de circulació per advertir del control de velocitat a l'entrada i la sortida de cada nucli. L'Ajuntament té previst instal·lar els aparells el proper mes de desembre.

La mesura s'aplica perquè s'ha detectat que un elevat nombre de conductors superen els límits de velocitat, posant en perill la seguretat dels vianants i dels altres conductors.

La via de Mallorca a Cala Rajada, el carrer del Port al poble de Capdepera, la carretera de Cala Mesquida i la carretera de Can Patilla són alguns dels punts conflictius detectats per la Policia Local en què els conductors incompleixen la normativa viària.