MÚSICA

El Campus Rock Manacor afina el talent de 23 joves músics amb el suport de professionals

Un concert al teatre conclou la sisena edició

Per sisè any consecutiu l’Escola de Música i Dansa de Manacor ha acollit durant el passat cap de setmana el Campus Rock. Músics professionals i joves amb ganes de desenvolupar el seu talent musical han conviscut preparant un repertori de grans èxits del rock i algunes cançons escrites pels joves que han participat en el campus.

El divendres capvespre passat, un total de 23 joves músics començaren el repte musical, i mostraren les seves aptituds i coneixements als professors Jimmy Piñol ( Lax’n’Busto), Toni Xuclà ( La Banda Impossible), Joan Pau Chaves ( Els Pets) i Marc Grasas ( Nua). Tots ells, amb la cantant Nuna, dividiren els participants en diferents formacions de rock. D’aquesta manera cantants, guitarristes, bateries, baixos, saxòfons i flautes treballaren en diferents grups tot un repertori de grans clàssics del rock. Queen, Janis Joplin, Guns N’Roses i Dire Straits sonaren en diferents estils durant els assajos que se succeïren durant el cap de setmana.

Dissabte horabaixa els darrers guanyadors del Premi Joventut i finalistes del Sona 9 varen fer una xerrada sobre la seva experiència com a grup musical i les oportunitats per donar-se a conèixer entre el gran públic que suposen els concursos i els certàmens musicals.

El diumenge, els joves músics del Campus Rock presentaren temes de collita pròpia; tres de les seves composicions s’arranjaren i arreglaren per deixar-les llestes per al concert del vespre, en el qual demostraren que tenen un gran talent i que la seva capacitat d’aprenentatge els permet ja pujar a qualsevol escenari. L'Ajuntament de Manacor, la Fundació SGAE, l’empresa Àmbits i l’Obra Social la Caixa, han donat suport a aquesta sisena edició del Campus Rock Manacor.

Les notícies Ara Mateix no tenen els comentaris activats