GASTRONOMIA
Part Forana 08/10/2016

Cala Rajada celebra aquest diumenge La XV Mostra De la Llampuga

Acaba la Setmana del Peix Fresc

M. B.
2 min
El restaurant Udon guanyà el concurs de degustació.

CapdeperaLa Setmana del Peix Fresc a Cala Rajada acaba aquest diumenge amb la XV Mostra de la Llampuga, que reuneix a l’esplanada del port de pescadors nombrosos mostradors culinaris i amb la llampuga com a element estrella en l’elaboració de plats. Aquesta fira gastronòmica obrirà les portes de les 12 a les 16 hores i de les 18 a les 23 hores, i com cada any s’esperen molts de visitants que participin en la degustació.

Està previst que a les 22 hores els focs artificials il·luminin el final de la mostra i també de la setmana de promoció del peix, en què cada any treballen tant la Confraria de Pescadors com l’Ajuntament, també amb el suport de molts establiments gastronòmics.

Un dels actes estel·lars de la setmana ha estat el concurs de tapes, que divendres vespre guanyà el restaurant Udon. Enguany hi han pres part dotze bars i restaurants, i tots han oferit diferents tapes, algunes de més elaborades i algunes altres de més clàssiques. El segon premi va ser per al restaurant Euforia i el tercer premi, per al Noah’s.

El jurat del concurs estava format per quatre xefs de la zona, que varen tastar les tapes que es presentaren a concurs i en puntuaren diversos aspectes, com la presentació, el sabor, la textura i l’originalitat.

Els premis els van entregar el batle de Capdepera, Rafel Fernández; el patró major de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada, Pedro Mercant, i el director general de Pesca del Govern, Joan Mercant.

Des de les vuit del capvespre passejava gent per gaudir de la nit de tapes, que es va allargar fins passada la mitjanit gràcies a l’excel·lent ambientació musical. Els dotze bars i restaurants que participaren en el concurs són: De Arce, Gran Café, Corona, Es Polígon, Euforia, Ses tres forquetes, Noah’s, Udon, Sa Bodega, O sole mio, O sole di capri i Sa Cova.

stats