Publicitat
Publicitat

Binissalem posa en marxa una campanya per fomentar el comerç local aquest Nadal

Les botigues que s’hi han adherit tindran un distintiu visible als aparadors i oferiran als clients bosses i paper de regal específic

Ara comprar als comerços de Binissalem té premi. L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya per afavorir el comerç local. Amb el títol ‘Comprant al petit ens feim grans’, la campanya pretén afavorir els comerciants de Binissalem incentivant amb un obsequi tots aquells que reuneixin tiquets per valor superior a 150 € de botigues del municipi, en compres efectuades entre l’1 de desembre i el 5 de gener.

Les botigues que s’hi han adherit, a més de trobar-se compilades en un díptic que ha confeccionat l’Ajuntament, tindran un distintiu visible als aparadors i oferiran als clients bosses i paper de regal específic d’aquesta campanya.


A partir del 5 de gener, aquells que hagin acumulat més de 150 € en tiquets superiors a 15 € podran anar a l’Ajuntament a cercar els seu obsequi.

A banda de premiar la fidelitat dels consumidors en aquestes dates tan senyalades, l’Ajuntament ha preparat per diumenge, 10 de desembre, la Primera encesa de llumets de Binissalem. Tindrà lloc a la plaça de l’Església i hi estan convidats tots els veïns del poble i tots aquells visitants que ho vulguin compartir amb ells.

Una divertida festa infantil que començarà a les 18 hores donarà la benvinguda a aquesta època de l’any protagonitzada pels menuts de la casa. A més d’adornar entre tots l’arbre de Nadal i donar el sus a les festes amb l’encesa de llumets que acompanyaran els binissalemers durant totes les festes, els assistents podran combatre el fred amb una xocolatada ben calenta.

La solidaritat farà també acte de presència en aquesta trobada. L’Ajuntament demana als assistents la seva col·laboració per recollir aliments per al Rebost Solidari i ajudar així els qui més ho necessiten.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF