El PSOE disputarà la batlia de Campanet a MÉS amb Bestard com a candidata

Els darrers quatre anys ha encapçalat l'oposició

L'agrupació socialista de Campanet ha revalidat la seva secretària general i portaveu, Rosa Maria Bestard, com a candidata a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

En una assemblea extraordinària que va fer aquest dilluns l’agrupació, que va comptar també amb l’assistència de la candidata socialista al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, els militants varen reiterar el seu suport a Bestard, que ha encapçalat l’oposició els darrers quatre anys.

El PSOE obtingué 3 de les 11 regidories a les eleccions municipals del 2015 i manté l'esperança de trencar l'hegemonia de MÉS (6), que presenta Guillem Rosselló com a candidat. Els socialistes han estat a l'oposició juntament amb el PP (2).

Bestard es mostra convençuda que aquest mes de maig "els socialistes governarem a Campanet", i assegura que se sent "molt il·lusionada i decidida a liderar el canvi que fa tanta falta al poble".

Per a la candidata socialista, "un canvi de govern a Campanet és una necessitat, ja que el dia a dia del poble està totalment descuidat i convé una bona dosi de sensatesa en la gestió municipal".