Arranca la 12a Fira d'Oportunitats de la Còlonia de Sant Jordi

La mostra, instal·lada a l'avinguda de la Primavera, durarà tot el cap de setmana

La Colònia de Sant Jordi acollirà, el pròxim cap de setmana, la 12a edició de la Fira d’Oportunitats, en què participaran 30 comerços i establiments. El regidor de Comerç de l’Ajuntament de ses Salines, Miquel Rigo, ha remarcat que la mostra es farà durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge, per donar la possibilitat als visitants de firar durant dos dies.

La fira, instal·lada a l'avinguda de la Primavera, disposa de carpes individuals on els comerços participants podran oferir els seus productes; moda, calçat, articles de decoració i per a la llar, bijuteria i artesania, entre un ampli ventall de possibilitats per adquirir productes de primera categoria a bons preus.

"L’objectiu de la fira és que els comerços coloniers puguin oferir els seus productes i treure al carrer una part del seu estoc. Un final de temporada que permet als visitants beneficiar-se de grans descomptes i als comerços buidar els magatzems", ha dit el regidor.

Programa d’activitats

La fira anirà acompanyada de tot un seguit d’activitats programades per entretenir adults i infants. Així, hi haurà animació infantil al carrer, la música en viu de la colonièra Maria Rubio i el tren turístic.

El portaveu de la Junta de Districte, Miquel Àngel Garí, ha comentat que aquesta fira permet a veïns i visitants passar un dia divertit amb les activitats programades, amb la possibilitat de comprar productes i articles de primera qualitat molt rebaixats i gaudir de l’oferta gastronòmica que oferiran els bars i restaurants de la zona, amb plats especials i menús de fira.