Aprovats els pressupostos de Marratxí per majoria

Els comptes inclouen una pujada de la inversió d'un 8,8% respecte de l'any passat 

Aquest dimecres s'han aprovat en ple extraordinari els pressupostos per a l'any 2018 de Marratxí, que inclouen una pujada de la inversió d'un 8,8% respecte de l'any passat. 

Els comptes per al 2018 preveuen l'eliminació total del deute bancari i un augment significatiu de la despesa en promoció social. A més, s'incrementa el pressupost de l'empresa municipal Marratxí XXI, que es traduirà a dedicar més recursos a la neteja del municipi.

Es parteix d'una estimació a la baixa dels ingressos per al 2018 per tal de garantir l'estabilitat dels comptes del Consistori. Hi destaca també l'augment en la previsió d'ingressos de caràcter urbanístic que contraresta la disminució prevista per la rebaixa de l'IBI aprovada per al 2018, que afectarà directament tots els ciutadans de Marratxí.

Així mateix, s'incrementa la despesa al capítol de personal amb la finalitat d'augmentar el personal tècnic de l'Ajuntament per tal de millorar la qualitat dels serveis oferits al ciutadà.

El capítol d'inversions també puja fins a arribar als 3,2 milions d'euros, als quals s'hauran de sumar les inversions financerament sostenibles finançades amb el superàvit de 2017, que ascendeix a 6.747.905,01€.