Publicitat
Publicitat

Antoni Camps (PP): “FAMPA és un tentacle de l’esquerra radical”

El diputat menorquí va assegurar que la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Menorca és “un tentacle més del catalanisme més estrident”

El diputat del Partit Popular Antoni Camps va assegurar ahir que la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Menorca (FAMPA) és “un tentacle més del catalanisme més estrident i cap visible de l’esquerra radical”.

En la seva opinió, aquest col·lectiu, que s’ha querellat contra el president José Ramón Bauzá, la consellera d’Educació Joana Maria Camps i el secretari autonòmic d’Educació, Guillem Estarellas, “l’únic que cerquen és la foto, el titular al diari i mantenir encesa la flama de la crispació”.

El diputat del PP per Menorca va dir també que l’acció penal dels pares i mares no tindrà “cap recorregut judicial”, ja que a parer seu “no existeix cap base per a aquesta querella, que només es pot explicar com un acte més de precampanya amb l’únic objectiu de desallotjar l’actual president del Consolat de Mar” , digué.

El parlamentari menorquí considera que “el posicionament polític d’aquesta federació a favor de l’escola en català , la seva animadversió cap al govern elegit a les urnes i la seva oposició a un model educatiu trilingüe han provocat que molts pares i mares ja no se sentin representats per una directiva que utilitzen com a ariet els partits d’esquerres per allargar de manera artificial el conflicte educatiu fins a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques”.

“Afortunadament -va afegir-molts pares ja s’han començat a organitzar al marge de la FAMPA. Molts pares han començat a donar l’esquena al sectarisme, a la intolerància i als que tenen com a únic objecte fer política a les escoles. La FAMPA hauria de reconvertir-se, aparcar el seu vessant de bel·ligerància política i centrar-se en el que realment preocupa les famílies: l’alt índex de fracàs escolar i l’escassa preparació amb la qual acaben l’escolarització obligatòria dels alumnes”. Camps ha protagonitzat durant la legislatura diferents polèmiques a les xarxes socials.