Publicitat
Publicitat

Antoni Camps diu "kamikaze" a Nel Martí per "estar ficat al Govern i fer-li, alhora, oposició"

En una entrada al seu blog, el popular diu que "l'estratègia" de Martí "és boníssima"

El diputat del PP Antoni Camps ha qualificat avui Nel Martí, diputat portaveu de MÉS per Menorca en el Parlament, d'"autèntic kamikaze, disposat a enfonsar i desacreditar el Govern actual per tal de sortir-ne ben parat ell i només ell".

En el seu blog 'El progrés de Menorca', Camps afirma que a "Martí li han pujat els fums al capdavant i apareix com un gall d'indi a punt d'esclatar. Aquesta legislatura serà divertida i l'estrella del xou té nom propi. Que s'aixequi el teló". El diputat Camps escriu que "qui s'està fent notar en aquest inici de legislatura i copant les pàgines dels diaris és el diputat díscol Nel Martí; díscol perquè està fent una cosa insòlita: estar ficat en el Govern i fer-li, alhora, oposició. És el doble salt mortal de la política, gaudir de la mel del Govern i, si alguna cosa surt malament, maçolar el PSOE", incideix.

"Aquesta estratègia és boníssima –afegeix Antoni Camps–, el desgast del govern només recau sobre el PSOE, de manera que Nel Martí i els seus acòlits queden protegits de tota crítica; és més, ells són els primers a sumar-se a les crítiques que puguin sorgir, de manera que es converteixen així en la reserva espiritual de l'esquerra i de la nova política, i posen el PSOE als peus dels cavalls".

Pel diputat popular, "les crítiques desaforades a l'elecció de càrrecs públics com Francisco Fernández Terrés i, en menor mesura, Joan Marquès i Antoni Gómez Arbona posen de manifest que Nel Martí i el seu partit tenen l'objectiu de dinamitar el PSOE, quedar-se amb la seva ja minsa quota de mercat i convertir els socialistes en un partit marginal".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF